EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Жилищният комплекс „Панорама парк“ вече с Акт 14

 05/05/2020 Жилищният комплекс „Панорама парк“ вече с Акт 14
Новият жилищен комплекс на „Планекс“ ЕООД „Панорама парк“ получи Акт за приемане на конструкцията /Образец 14/, като след напълно завършения груб строеж, строителната работа продължава с бързи темпове и в срок. Извършват се дейности по монтиране на дограма, поставя се фасадната изолация, изграждат се вътрешните стени и инсталации по последните етажи. След по-малко от година, желанието на много варненци за живот в спокойствие и сигурност, сред парковата среда и красива гледка към залива, ще стане реалност.

Комплексът, съчетаващ уют, спокойствие и качествено строителство, се намира в кв. „Бриз-юг“ във Варна, на втора линия от бул. „Васил Левски“, с удобен и бърз достъп до спирки на градския транспорт, хипермаркет, спортна зала, училища и детски градини.  

„Панорама парк“ разполага с разнообразие от двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с площ от 65 до 220 кв. м. Те са проектирани с просторни дневни и широки спални, с големи „френски“ прозорци, пропускащи щедро слънчевата светлина в помещенията. За удобството на всяко домакинство в жилищата има обособени допълнителни места за съхранение. 

Апартаментите се предлагат, завършени по БДС, с изграден тръбен път за климатична мултисплит система, оптични връзки за интернет и TV, входни врати „Премиум клас“, PVC дограма с нискоемисионно К-стъкло. За улеснение на бъдещите собственици още при проектирането е помислено за разположението на външните климатични тела. За тях е обособено специално място до стълбищните клетки на всеки вход, като така се гарантира по-нисък шум по време на работа и по-лесен ремонт при евентуални аварии.

За да се подсигури високо ниво на сигурност и безопасност, в „Панорама парк“ се изгражда цялостна автоматизирана система за контрол на достъпа, видеонаблюдение и проследяване работата на всички общи съоръжения. В сградата са осигурени достатъчен брой подземни и външни места за автомобили и велосипеди.

Качественото строителство е гарантирано от „Планекс“ ЕООД, която е едновременно строител и инвеститор в проекта. По този начин е изградена цялостна процедура за контрол на качеството – от проектирането, през изпълнението, до избор на най-подходящите строителни материали и технологии.

Строителството на жилищен комплекс „Панорама парк“ стартира през лятото на 2019 г. и ще се реализира на два етапа. Етап 1 е с предвиден срок за въвеждане в експлоатация през март 2021 г.

Разгледайте апартаментите в жилищен комплекс „Панорама парк“ на „Планекс“ ЕООД, за да изберете своя нов дом сред уют и красота. 

Информация за имотите за продажба може да получите в офиса на отдел „Продажби“ на "Планекс Инвест" ООД - ул. „Любен Каравелов“ 55, на тел. 052/610 746, 088 212 2 212, ел. поща: sales@planexinvest.bg  или в сайта на обекта www.PanoramaVarna.bg  
JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в експлоатация
PP 1.jpg Панорама парк Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж

Галерия