EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Нов жилищен проект на „Планекс“ стартира в София

 25/10/2017 Нов жилищен проект на „Планекс“ стартира в София
„Сънденс Резиденс“ може да е дом на всеки, който обича да се събужда с първите слънчеви лъчи или да се наслаждава на столичните залези 

София, 25.10.2017 г. „Планекс“ пуска в продажба новия си жилищен проект в гр. София – „Сънденс Резиденс“ – модерен жилищен комплекс, разположен в кв. „Манастирски ливади“ (запад), в непосредствена близост до бул. „България“ и Околовръстен път, осигуряващи директен достъп до по-голямата част от града. Районът се отличава със специфичен микроклимат, чист въздух, тиха и спокойна атмосфера. Разположен е близо до резиденция „Бояна“ и ски лифтовете на Витоша. 

„Сънденс Резиденс“ е 6-етажен жилищен комплекс, проектиран  спрямо околните сгради, така че да се получи естествено уединение от градския шум. От комплекса се разкрива панорама към красивите склонове на Витоша. В сградата са проектирани 83 апартамента с площ от 60 до 198 кв.м., подземен и открит паркинг и 4 магазина на приземните нива. Предвиден е богато озеленен вътрешен двор с водно огледало, зони за отдих и детска площадка. Комплексът е от затворен тип, осигурен е професионален сграден мениджмънт. Услугата включва: портиерска служба и видеонаблюдение, текуща техническа поддръжка на общите части, ежедневно почистване, сезонно озеленяване, осигуряване на  техническа изправност на всички инсталации и други.

На хармоничен живот в ритъма на слънцето ще се наслаждават бъдещите обитатели на  „Сънденс Резиденс“. Изложението  на жилищата е изцяло „изток-запад“ – сутрин сградата „посреща“ слънцето, а вечер го „изпраща“. Проектът ще бъде завършен до 30 октомври 2019 г. 

Повече за „Сънденс Резиденс“ може да научите на: https://realtyplanex.com/ 

IMG_8487.jpg Комплекс Акварел 3 Град:Варна Тип:Жилищен комплекс Етап:В експлоатация
JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж