EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

„Планекс”ООД бе отличен с награди „Златен отвес” и „Топ 50+” на Камарата на строителите в България

 27/10/2011
За десета поредна година Камарата на строителите в България, връчи традиционните си годишни награди "Златен отвес" и "Топ 50+" по повод Деня на строителя – Димитровден. Официалната церемония на областно представителство Варна се състоя по време на откриването на "Строителна изложба Варна 2011" .

За пети пореден път с голямата награда – статуетката "Златен отвес" бе отличен "Планекс" ООД. Наградата бе връчена за строителството на комплекс "Вива 3". Сградата се състои от четири тела с различни функции. Жилищната част със 121 апартамента заема две от телата. В третото са разположени офиси с РЗП 3132 кв.м. Четвъртото тяло е с търговски функции и заема партерната част на сградата, която разполага и с подземен паркинг със 156 места.

"Планекс" ООД получи и специална награда от община Варна, I-ва награда в категория: "Обекти в социалната сфера, образованието и здравеопазването" за изпълнението на  могофункционална сграда на Съюза на офицерите от запаса и резерва и Диплома за участие в категория "Промишлени сгради" за реализацията на Завода за производство на сухи строителни смеси на фирма Сент Гобен Констракшън България.

Успоредно с церемонията във Варна, на официална церемония в София бяха  раздадени и  тазгодишните награди „Топ 50+”.
Те бяха връчени от министъра на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова и инж. Светослав Глосов – председател на Камарата на строителите в България и инж.Лазар Лазаров – председател на УС на АПИ. Там Планекс ООД получи Златна награда в категория „Високо строителство”.

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж