EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Планекс построи най-големия мол в България

 16/06/2008 Планекс построи най-големия мол в България
Най-големият мол в България - Мол Варна, официално отвори врати на 12 юни във Варна. Кметът на Варна Кирил Йорданов и Красимир Узунов, изпълнителен директор на Мол-а символично прерязаха лентата на най-модерния търговско-развлекателен комплекс в България. Той бе построн от "Планекс" ООД. 

Мол Варна е с обща застроена площ от 70 000 кв. м., от които 33 000 търговска, като за над 150-те обекта в комплекса са подписани договори за максималния срок от 10 г. Фасадата му ще бъде осветявана от уникално светлинно шоу, с което цветът на сградата ще се променя на всеки 30 секунди. Главен изпълнител на най-големия мол в България е фирма „Планекс” ООД.

На официалната церемония по откриването, присъстваха и заместник-областния управител на Варна, Боян Димитров, председателят на общинския съвет Борислав Гуцанов и множество варненци. Негово Високо Преосвещенство Варненски и Великопреславски д-р Кирил освети най-модерния търговско-развлекателен комплекс в България.

Водещ на официалната церемония по откриването беше Камен Донев, а програмата продължи с лек коктейл, перкусионно шоу на Калин Вельов, към който в последствие се присъедини и Нина Николина.

Повече информация за Мол Варна
JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж

Галерия