EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Официално откриване на ВК "Галерия", гр. Обзор

 09/06/2008 Официално откриване на ВК "Галерия", гр. Обзор

Ваканционен комплекс "Галерия" беше открит официално на 6 юни. Обектът се намира в гр. Обзор и беше завършен за по-малко от 2 години. Инвестицията е в размер на 7 500 000 евро и е осигурена от собствени средства и банков кредит. Инвеститор е консултантската компания „Пи Ел Ейч Инвест” ООД, а строител „Планекс” ООД. "Ваканционните и качествено изпълнени комплекси от затворен тип в районите на Обзор и Бяла ще продължат да привличат интереса на инвеститорите, каза управителят на "Планекс холдинг" Пламен Андреев при откриването.

В плана за развитие на Обзор, който е част от плана на община Несебър за 2007-2013 г., е планирано в близост до комплекс "Галерия" да се изгради пешеходна алея. Очаква се там да бъдат разположени множество ресторанти, кафенета и магазини, които ще водят към плажа. Тази алея би трябвало да е готова до 2-3 години. Предвижда се около "Галерия" да бъдат направени и локални платна, които да позволяват удобен достъп до плажа и морето с автомобил.

Очаква се през лято 2008 г. във ВК "Галерия" да почиват всички собственици на апартаменти. През останалото време техните имоти се предлагат за почивка на туристи – „Управление на собствеността” е услуга, която „Пи Ел Ейч Инвест” ООД предлага на всички клиенти, закупили имот от фирмата. 

Към момента са продадени около 40% от имотите в комплекс „Галерия”. Собствениците са предимно от Ирландия и Русия; има и българи, предпочели спокойствието на морското градче пред шума на големите курорти. В последните месеци има засилен интерес от страна на купувачи от Украйна и Русия. Цените на имотите в „Галерия” са от 730 до 930 евро на кв.м. В комплекса има басейн, ресторант с панорамна тераса, фитнес салон, лоби бар. Изпълнен е специален проект за облагородяване на парковата среда, който осигурява около 40% озеленяване на терена с декоративна растителност.

В комплекс „Галерия” е осигурена цялостна поддръжка и денонощна охрана, както и туристическо обслужване на собствениците и техните гости. За тях е предвиден и специален транспорт до плажа. Удобното разположение на Обзор, осигурява възможност за спокойна почивка в съчетание с развлечения и шопинг в близкия Слънчев бряг или в Бургас и Варна.


Повече информация за цените на имотите във ВК "Галерия" може да намерите тук

Ако желаете да резервирате апартамент за Вашата лятна почивка, моля кликнете тук

 

JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж

Галерия