EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Сана парк ризорт

Сана парк ризорт
Населено място: КК "Св .Св. Константин и Елена", Варна
Инвеститор: „Хелт енд Уелнес” АДСИЦ
Изпълнител: Планекс ООД
Архитект:
Етап: в експлоатация
Година на реализация: декември 2012
Функционално предназначение: хотел, апартаментен комплекс
Сана парк ризорт е луксозен целогодишен СПА и уелнес комплекс, разположен в централната част на курорта Св. св. Константин и Елена. Комплексът се състои от две части - апартаментен хотел "Сана I" и жилищна сграда "Сана II”. Апартаментен хотел "Сана I" е върху парцел с площ 16 466 кв.м и включва приемен блок с рецепция, 202 апартамента с различна големина, паркинг на две сутеренни нива, магазини, ресторант, лоби бар, СПА център и т.н.

Сградата е пететажна и е разделена условно на четири тела - A, B, C и D. Тя има П-образна форма, обърната на юг към парка и към открит басейн, като по този начин затваря пространството и го сепарира. От южната страна по посока на слизането на терена пространството се "затваря" от богато съществуващо озеленяване и открито дере с постоянно течаща чиста вода.

В Сана парк ризорт имат 296 студия, едностайни, двустайни и тристайни апартаменти, разпределени в две сгради, които се намират на площ от 2,6 хектара. По-малката сграда (Сана 2) има жилищен характер, а по-голямата (Сана 1) обединява жилищна част, 3400 кв. м спа и уелнес център със закрит и открит басейн, ресторант, конферентна зала, минимаркет, детски кът, бутици, както и 5-звездна апарт-хотел част.

Ваканционният комплекс "Сана" е проектиран съобразно най-високите стандарти за целогодишен ваканционен обект и категорията на предлаганите удобства отговаря на стандарт четири звезди. Предвидено е довършителните работи да бъдат луксозно изпълнение. Фасадите ще бъдат изпълнени с каменна облицовка, облицовка от импрегнирани дървени плоскости и структурна мазилка.


1.jpg Жилищен комплекс "Гама", София Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
IMG_8487.jpg Комплекс Акварел 3 Град:Варна Тип:Жилищен комплекс Етап:В експлоатация
JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж

Галерия