EN BG RU
Размер на шрифта Отпечатай

Жилищен комплекс "Вива 3"

Жилищен комплекс "Вива 3"
Населено място: Варна, кв. "Левски"
Изпълнител: "Планекс" ЕООД
Архитект: Архитектурно бюро "Е-Арх" ООД, арх. Мартин Христов, арх. Галина Балева, арх. Станимир Бурназов
Етап: в експлоатация
Година на реализация: октомври 2010
Функционално предназначение: сграда със смесено предназначение, РЗП: 21 309,54 кв.м
Жилищен комплекс „Вива 3” /кв. «Левски»/ е част от концепцията на Планекс Холдинг – „Вива” за цялостно изграждане на градската среда с обособени зони за пазаруване, работа, почивка и забавления. „Вива” е комплекс от отворен тип, отличава се със съвременна и естетична архитектура, нови технологии и материали, осмислена функция на всяка една зона, допълнително изградена инфраструктура, специално проектирана паркова среда.
Архитектурно и конструктивно комплекс “Вива 3” е разделен на четири тела. Функционално тяло „А” и тяло „Б” са организирани като жилищни части, тяло „В” е офисна част, а тяло „Г” е едноетажно, разположено във вътрешния двор и е с търговска функция. На партерните нива на първите три тела са разположени магазини. Целият комплекс включва 121 апартамента с квадратури от 50 до 240 кв.м. В зависимост от квадратурата те разполагат с входно антре, дневна зона с кухненски бокс и трапезария, 1, 2 или 3 спални, санитарни помещения, килер, перално, тераси. Степента на завършеност на апартаментите е: под – циментова замазка в апартаментите и гранитогрес на терасите и балконите; стени и тавани – гипсова шпакловка /в санитарните помещения – вароциментова мазилка/; изградени електро- и ВиК инсталации. За удобство на клиентите инвеститорът е предвидил инсталирането на Multi Split климатична система.
Сградата разполага с подземен паркинг на две нива със 156 места.
Комплекс „Вива 3” предлага всички удобства на съвременните градски жилища – модерна архитектура, комфортни апартаменти, система за контролиран достъп, денонощна охрана, постоянен сграден мениджмънт и поддръжка.

Информация за закупуване на жилища в комплекса или за наемане на офис и търговски площи, можете да намерите в отдел „Продажби” на тел. 052/610 746, ел. поща: sales@planex.bg 

1.jpg Жилищен комплекс "Гама", София Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
IMG_8487.jpg Комплекс Акварел 3 Град:Варна Тип:Жилищен комплекс Етап:В експлоатация
JS-XII_T6_0003c.jpg Корал Резиденс, Варна Град:Варна Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж
TIFF_Sundance_3D_day_11.jpg Сънденс Резиденс Град:София Тип:жилищен комплекс Етап:в строеж

Галерия